Call 24 Hours: 1.888.222.5847

Geaccrediteerd Google bedrijfsfotograaf!

Badge+Version+1+4x4x300Enige tijd geleden kwam ik al surfend het programma “Google Bedrijfsfoto’s” tegen. Natuurlijk kende ik Google Streetview al en had ik ook al eens virtuele rondleidingen door bedrijven online gezien.

Gezien mijn achtergrond als fotograaf en mede door mijn rol als ReputatieCoach zag ik hier goede mogelijkheden om bedrijven te helpen hun online vindbaarheid, presentatie en reputatie te verbeteren.

Dus schreef ik me in voor het programma. Na enige tijd nam Google contact met mij op en ging ik het opleidingstraject in. Het begon met een stevige theoretische opleiding, gevolgd door een online theorie-examen.

Op basis van het door Google aangeleverde overzicht van de benodigde attributen om deĀ  panoramafoto’s te kunnen maken, heb ik een aantal inkopen gedaan en kon ik daadwerkelijk aan de slag met de praktijkopdrachten.
(Opm. de exacte configuratie en werkwijze is vertrouwelijke informatie en die kan ik dus niet delen).

Gedurende de praktijkopdrachten werd ik door mijn persoonlijke coach vanuit Google verder door het programma geloodst en kreeg ik adviezen en tips om de gemaakte virtuele tours verder te verbeteren, tot ze aan de (hoge) Google standaarden voldeden.

Gisteren had ik de laatste opdracht ter evaluatie ingediend en vandaag kwam dan de langverwachte en verlossende opmerking:

Hi Eduard,

I hereby confirm that you have passed the test shoot successfully.

Dus kon ik aan de slag met het zoeken van leads en het werven van opdrachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *