Call 24 Hours: 1.888.222.5847

Wat is een Google Maps Street View | Trusted fotograaf?

Een Google Maps Street View | Trusted fotograaf is een professioneel fotograaf die de diverse intensieve trainingen van Google succesvol heeft doorlopen. Hij of zij is niet in dienst van Google en werkt ook niet uit naam van Google: de vertrouwde Google bedrijfsfotograaf werkt onafhankelijk en dus uit eigen naam.

Voor het maken van bedrijfsfoto’s die op de diverse Google sites worden geplaatst, stelt Google stricte voorwaarden aan de fotografen, waar zij zich aan dienen te houden.

Alleen deze door Google erkende en vertrouwde bedrijfsfotografen kunnen de virtuele bedrijfsrondleidingen (bedrijfspanorama’s) maken, en die op onder andere Google Maps plaatsen.

Na afloop van een fotoreportage worden de foto’s eerst gecontroleerd op kwaliteit door de fotograaf zelf. Als deze gereed is met alle werkzaamheden en de foto’s overdraagt aan Google, worden ze door een aparte QC (Quality Control) afdeling van Google beoordeeld op kwaliteit.

Bij goedkeuring worden ze online geplaatst, maar als de foto’s worden afgekeurd, dient de fotograaf de fotoreportage opnieuw te maken.

Bij Google kun je een overzicht van alle vertrouwde bedrijfsfotografen in Nederland bekijken.

Posted in: Overig