Call 24 Hours: 1.888.222.5847

Wat is een bedrijfspanorama?

Iedereen kent inmiddels wel Google Maps Street View | Trusted. Daarmee heeft Google zichzelf letterlijk en figuurlijk op de kaart gezet. Daaropvolgend heeft Google een nieuwe dienst ge├»ntroduceerd, te weten: “Google Maps Street View | Trusted”. Net zoals je met Google Streetview als het ware door de straten kunt lopen, kun je met Google Maps Street View | Trusted door een bedrijf lopen.

Deze virtuele bedrijfsrondleiding of bedrijfspanorama is samengesteld uit een heel groot aantal foto’s die aan elkaar worden “gestikt” om zo de mogelijkheid te bieden om virtueel door het bedrijf te wandelen.

Vrijwel elke fotograaf kan wel een 360-graden foto maken en die op een website zetten. Maar alleen een vertrouwde Google-bedrijfsfotograaf kan een dergelijke virtuele bedrijfsrondleiding maken en ervoor zorgen dat deze ook op de verschillende Google sites wordt getoond, of vanuit Google in uw website of Facebookpagina kan worden opgenomen.

Op de site van Google Maps Street View | Trusted staat een uitgebreid overzicht van veelgestelde vragen die specifiek over deze dienst van Google gaan.

Posted in: Overig